Gynarte is een groepspraktijk in Antwerpen en Boom van vier gynaecologen. Om de praktijk voor te stellen laat Gynarte een gloednieuwe WordPress website ontwikkelen.

klant: Gynarte
datum: december 2018
website: www.gynaecologie-antwerpen.be

Praktijk Gynaecologie Antwerpen & Rupelstreek

Gynarte bundelt medische expertise en zorg van vier gynaecologen in een groepspraktijk in Antwerpen en Boom. Dokter Sofie Dockx, Caroline Dielen, Annelies Lust en Philippe Albertyn begeleiden bij zwangerschap en fertiliteit, behandelen gynaecologische aandoeningen en adviseren bij menopauze. Zij zijn tevens verbonden aan het ZNA Middelheim Ziekenhuis in Wilrijk. Bij Gynarte staat professionele en persoonlijk zorg voor de vrouw centraal!

WordPress website ontwikkelen

Voor Gynarte bouwt eFlavours een responsive WordPress website die op een heldere manier de patiënt informeert via verschillende pagina’s, downloadbare brochures, een overzicht van veel gestelde vragen en actualiteit. Met een externe online tool maakt de patiënt snel en discreet een afspraak bij een arts naar keuze. Op de individuele artsenpagina vind je een persoonlijke voorstelling van elke arts.

Voor dit project ontwerp eFlavours tevens een logo dat wordt doorgetrokken naar briefpapier en visitekaartjes. De slanke abstracte figuur van de vrouw uit het logo symboliseert de gyn-arte, de kunst van de gynaecologie.

Wil je ook graag zo’n WordPress website voor u diensten of producten? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.