Een nearly new bike uit de E-bis shop

Circulair ondernemen met een fietsmicrobe. E-bis biedt een aanbod betaalbare en hoogwaardige ex-leasefietsen, zorgvuldig geïnspecteerd en opnieuw afgesteld.

APIVisual brandingWebshopWordpress

E-bis heeft de fietsmicrobe zwaar te pakken

In het hartje van Mechelen vind je het fietsatelier E-bis van Willem en Benjamin. De twee fietsfanaten specialiseren zich in het refurbishen en opnieuw vermarkten van eindeleasefietsen. De eerste generatie leasefietsen bereikt het einde van de leaseperiode. Door deze fietsen opnieuw op de markt te brengen vloeien circulair economie, sociaal ondernemen en passie voor de fiets mooi samen in E-bis.

 

WeMake is naar goede gewoonte onze partner voor het uitwerken van het webdesign. eFlavours Digital Agency neemt het webdevelopment voor z’n rekening. Een synergie tussen twee specialisten.

Performante WooCommerce WordPress website

We bouwen een solide WordPress website waarbij een WooCommerce integratie het kloppend hart vormt. We hebben oog voor een optimale user experience op desktop weergave en mobiele weergave zodat conversie gemaximaliseerd kan worden. De klant onderhoudt zelf op een intuïtieve manier de inhoud van de website. De E-bis website is een optimaal marketing instrument om de ambities van E-bis waar te maken.

Nearly new én in topvorm

Kies jouw fiets

E-bis heeft een uitgebreide stock aan fietsen. Maak een keuze uit elektrische of niet-elektrische fietsen van jouw favoriete merk.

 

De website biedt een duidelijk overzicht met verschillende filteropties zoals frametype, lengte, type aandrijving en budgetrange. Met welke fiets voel jij de klik?

WooCommerce voeden met automatisatiesoftware van Vendit

De WordPress website is gekoppeld aan Vendit. Vendit specialiseert zich in winkelautomatisering, e-commerce en kassasystemen. Alle individuele fietsen met specifieke kenmerken en prijzen worden automatisch ingelanden in WooCommerce vanuit Vendit. Op die manier verloopt het beheer van de producten centraal en wordt online- en offline verkoop netjes op elkaar afgestemd met een up to date voorraadbeheer.

Digitale productcatalogus

Uitgebreide informatie voor elke fiets

Van elke fiets bestaat een detailpagina waar de bezoeker een uitgebreide beschrijving kan raadplegen, foto’s kan bekijken en de historiek en achtergrond van de fiets kan consulteren.

 

Vanuit de detailpagina kan met één click een proefrit aangevraagd worden.

WooCommerce webshop met wishlist

Koop een E-bis fiets online

Een E-bis fiets kan je ook online reserveren via de webshop.

 

Op zoek naar een specifieke fiets? Of is je favoriete fiets niet meer beschikbaar? Maak gebruik van de wishlist in je persoonlijke account en E-bis contacteert jou wanneer je tweewieler beschikbaar is.

Circulair en sociaal ondernemen

E-bis, dat is een mooi en actueel verhaal

E-bis wil duurzaamen sociaal ondernemen en inspelen op opportuniteiten binnen de fietsmarkt. Eindeleasefietsen die vandaag op de markt zijn refurbishen en opnieuw vermarkten. Een unieke aanpak om topbikes een tweede leven te geven.

 

Op de blog kan je inspirerende verhalen lezen van klanten en nuttige informatie over het veranderende fietslandschap.

Test je nieuwe tweewieler eerst uit

Meteen een proefrit boeken

Trekt een fiets jouw aandacht. Boek een vrijblijvende proefrit met je nieuwe tweewieler. Met deze belangrijke call-to-action wordt de digitale bezoeker een fysieke bezoeker in de E-bis winkel.

 

Vragen? Neem een kijkje op de veel gestelde vragen pagina.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons