Vonk, netwerk voor professionals met een passie voor interne communicatie.

Het vonk netwerk helpt professionals connecteren met collega’s, inspireert hen en reikt de juiste handvaten aan om te groeien in het vak interne communicatie.

Visual brandingWebapplicatieWordpress

Interne communicatie als hefboom voor organisaties

We bouwen een volledig nieuwe WordPress website voor het vonk netwerk. Met een strategisch voortraject bepalen we met alle stakeholders de online strategie. De focus ligt op het delen van kwaliteitsvolle content die interactie opwekt met leden en natuurlijk nieuwe leden aantrekt. En met die challenge gaan wij aan de slag!

 

Wist je dat eFlavours Digital Agency een trotse partner is van het vonk netwerk?

Workshop strategisch voortraject

Het vonk netwerk is niet over één nacht ijs gegaan voor het ontwikkelen van haar nieuwe website en het invullen van de online doelstellingen. We begeleiden samen met onze marketing collega’s van Avalanche Agency een strategisch voortraject.

 

We modereren een geanimeerde workshop waarbij alle vonk netwerk stakeholders in gesprek gaan met elkaar. Met concrete vragen wordt de digitale strategie stapsgewijs vorm gegeven. Een interessante manier om de verschillende invalshoeken te begrijpen en focuspunten te benoemen. Met een heldere besluitvorming als resultaat wijzen alle neuzen in dezelfde richting.

 

Een digitale strategie uitwerken is een fundament van een sterk online verhaal. Denken en dan pas uitvoeren zal ook voor een website vandaag nog altijd de beste resultaten garanderen.

Herkenbaar kleurenpallet

Nieuwe visuele identiteit

In samenwerking met WeMake wordt een nieuwe visuele identiteit uitgewerkt op basis van het rood-blauwe kleurenpallet van vonk. Voor elke pagina wordt een grafische vertaling uitgewerkt.

WordPress website met véél content

Websites die veel content herbergen hebben nood aan een doordachte structuur. Het intuïtief weergeven van die content en er voor zorgen dat de informatie behoefte van de bezoeker snel en efficiënt wordt ingevuld is de rode draad doorheen dit project. We maximaliseren de customer journey en warmen zo de bezoeker op om uiteindelijk zich als nieuw lid te registreren in het vonk netwerk.

 

Maar ook het web redactieteam verliezen we niet uit het oog. Medewerkers van vonk hebben nood aan een website die vlot werkt en uitblinkt in onderhoud. Geen overbodige drempels of complexiteiten in de backoffice: content schrijven en meteen publiceren op de website… Dat hadden wij vonk beloofd!

Inzichten vergaren

Opleidingen en netwerk evenementen

vonk organiseert voor leden en niet-leden opleidingen die inzichten aanreiken om mee aan de slag te gaan. Tijdens de netwerk evenementen ontmoet je collega’s en experten in het werkveld.

 

De website biedt een overzicht van alle evenementen en opleidingen waar de deelnemer zich kan inschrijven. Met email automation wordt er helder naar de deelnemer gecommuniceerd.

Kennis- en inspiratiepartner

Kenniscentrum en nieuws

vonk gelooft dat heldere interne communicatie een hefboom kan zijn voor grote en kleine organisaties. vonk brengt kwaliteitsvolle content samen in het kenniscentrum met als doel te inspireren en kennis te vergaren over interne communicatie. Artikels worden onderverdeeld in acht verschillende thema’s die doorheen de website consequent terugkeren.

 

In het nieuwsonderdeel komt de bezoeker alles te weten over de actualiteit en de werking van de vereniging en haar leden.

Artikels voor leden

Gated content

Artikels opgenomen in het vonk kenniscentrum worden afgeschermd voor het grote publiek en wordt op die manier enkel beschikbaar voor de leden. Door content te behandelen als gated content wil vonk een belangrijke call-to-action inzetten om maximaal nieuwe leden aan te trekken en vervolgens kwalitatieve content aan te bieden.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons