Kook wat je graag kookt met De Morgen

Ontdek meer dan duizend heerlijke recepten en ontdek de beste restaurants in uw buurt via Koken met De Morgen. Ontdek elke week nieuwe lekkere recepten!

APIVisual brandingWebapplicatieWordpress

Ontdek het culinaire platform van De Morgen

In samenwerking met WeMake en DPG Mediahuis zet eFlavours mee de schouders onder de technische uitwerking van het kookplatform Koken met De Morgen. Het platform wordt opgebouwd in WordPress. De De Morgen abonnee vindt er recepten voor de lekkerste gerechten, recensies van chefs en hippe eetadressen. Smakelijk!

Branding en frontend design

Onze grafische partner WeMake zorgt voor de uitwerking van een uitgebreide look-and-feel binnen de gedefinieerde huisstijl van De Morgen. Ook de volledige frontend nemen zij voor hun rekening. En dan gaat eFlavours aan de slag!

Wat te koken deze week?

Gebruik de receptenzoeker

Gebruik de handige receptenzoeker van het kookplatform. Geef een ingrediƫnt in en de zoekfunctie geeft jou uiteenlopende recepten. Je kan de recepten filteren op soort gerecht, bereidingstijd, dieet of type keuken.

 

Elk gerecht heeft een handige detailpagina waar je het recept kan lezen en uitproberen, uitprinten of delen met je vrienden.

 

Word een topchef in je eigen keuken!

Handig voor jou verzameld

Een lijstje vol hippe restaurants

Inspiratie nodig voor een hip of romantisch restaurant? Gebruik de zoekfunctie en vind een uitgebreide lijst aan restaurants in jouw regio. Op de detailpagina van het restaurant vind je gedetailleerde informatie.

 

De Chefs van De Morgen zetten geregeld hun favoriete restaurants in de kijker.

Digitale boodschappenlijst

Markeer jouw favorieten

Grote honger? Geen inspiratie! Restaurant reserveren? Geen inspiratie! Voeg je favoriete recepten en restaurants toe als favoriet in je persoonlijke account. Voor nu of voor later! Zo beschik je altijd over een snelle shortlist en tover je de lekkerste gerechten op tafel.

Word De Morgen abonnee

Paywall en online abonnement aanvragen

De content op het De Morgen kookplatform is beschikbaar in (verschillende) abonnementsformule(s) bij je krantenabonnement.

 

Wil je toegang tot de exclusieve recepten en recensies? Abonneer dan meteen online en de paywall verdwijnt.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons