Sparkx het grootste sportainmentpark van Europa

Sparkx is het grootste sportainmentpark van Europa waar jij met je partner, kinderen, vrienden of collega's kan uitleven in meer dan 50 sporten op 36 attracties.

APIVisual brandingWebapplicatieWordpress

Leef je uit in hét sportainmentpark van Europa

Sparkx gelooft en belooft dat sportainment een brug kan zijn tussen plezier en gezondheid, tussen jong en oud, tussen verschillende sportniveaus en tussen alle sporten op aarde. Een kleine vonk van inspiratie maar vandaag kroont Sparkx Hasselt zich tot het grootste sportainmentpark van Europa.

 

Met de hulp van technologie en virtual reality wordt sporten fun, ongeacht niveau. De moeilijkheidsgraad van elke attractie kan aangepast worden. Maak kennis met extreme sporten. Gamification maakt het competitiebeest in je los. Let it Sparkx!

Een veelomvattende branding challenge

Onze structurele grafische partner WeMake is verantwoordelijk voor de rebranding van Sparkx. Nauwgezet worden alle online en offline dragers uitgewerkt en wordt WeMake de grafische hofleverancier voor Sparkx.

 

Een kleurenpallet wordt samengesteld en een uitgebreide bibliotheek aan iconen wordt uitgewerkt. De icoontjes worden ingesloten op websitepagina’s, op infoschermen van het park en op verschillende attracties. Het juiste font en een scherpe visuele beeldtaal zetten de kers op de taart. Wemake ontwerpt de verschillende paginatemplates voor de website én verzorgt de visuele branding van het Convious platform.

Schaalbaar WordPress webplatform, eenvoudig in onderhoud

We bouwen een WordPress website op maat voor Sparkx. Een uitgekiende setup met voorgedefinieerde content blocks en content types geven de webbeheerders van Sparkx alle vrijheid om zelf het platform te beheren. De schaalbaarheid van het online platform is een grote troef om het steeds evoluerende verhaal van Sparkx online te vertalen.

Ontdek ze alle allemaal

Sportieve attracties van Sparkx

Het fundament van de WordPress website zijn de 50 verschillende sporten, onderverdeeld in 36 attracties. Elke sport beschikt over een uitgebreide pagina waar de bezoeker alle noodzakelijke informatie kan terugvinden.

 

Het dynamische spiderweb geeft weer welke lichamelijke capaciteit een attractie van een bezoeker vergt.

 

Vanuit elke attractie kan er rechtstreeks een tijdslot gereserveerd worden via de Convious integratie.

The moment it Sparkx

Ontdek het sportainmentpark Sparkx

Om de bezoeker een sport aan te bieden op maat worden de verschillende attracties gefilterd volgens leeftijd, conditie en de potentiële adrenaline-kick.

 

Met behulp van een interactief parkplan vind iedereen z’n weg doorheen de drie verdiepingen van het park.

 

In de sportbar en culinaire zone van het park kan je je gezondheid boosten. Ontdek via de website het dagverse menu!

Create some great memories at Sparkx

Plan je bezoek aan Sparkx

Voor alle praktische informatie kan je terecht op de website. Wanneer kom je Sparkx’en? Vermijd eventuele piekmomenten in het park. Hoe bereik je Sparkx? Vind een antwoord op al jouw vragen in de uitgebreide veel-gestelde-vragen pagina.

 

Iedereen moet kunnen genieten van een uitdagende Sparkx-dag. Ontdek welke sporten en faciliteiten toegankelijk zijn voor bezoekers met een beperking of zwangere vrouwen.

Capture moments at Sparkx

Incentives en activiteiten voor groepen en scholen

Sparkx verwelkomt met open armen groepen, bedrijven en scholen. Kinderen en jongeren fascineren en in beweging houden in een bruisende futuristische locatie. Met een sportieve teambuilding collega’s energie geven. Organiseer je vrijgezellenfeest of verjaardagsparty in het sportainmentpark Sparkx.

Integratie van ticketplatform CONVIOUS

Convious verzorgt de online ticketverkoop en marketing van Sparkx. Convious optimaliseert voor bezoekers de online bezoekerservaring voor, tijdens en na het bezoek aan een attractiepark. Het Convious platform integreert met courante weboplossingen, zo ook met de WordPress website van Sparkx.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons