Het Fertiliteitscentrum Antwerpen biedt medische hulp en ondersteuning bij het vervullen van een kinderwens. Met het bouwen van een WordPress website wil het Fertiliteitscentrum de patiënt juist informeren.

klant: Fertiliteitscentrum Antwerpen
datum: mei 2020
website: www.fertiliteitscentrumantwerpen.be

Medische hulp bij kinderwens

Het Fertiliteitscentrum Antwerpen biedt medische hulp bij kinderwens. Het toegewijde team bestaat uit fertiliteitsartsen en gynaecologen, embryologen en vroedvrouwen. De fertiliteitsbehandeling die wordt voorgesteld is altijd gebaseerd op de meest geavanceerde technieken. Patiënten worden gevolgd in de privé-praktijk in Antwerpen en in het fertiliteitscentrum in het Sint-Augustinus ziekenhuis.

WordPress website bouwen voor het Fertiliteitscentrum Antwerpen

eFlavours bouwt een WordPress website voor het Fertiliteitscentrum Antwerpen. Het doel van het online platform is het helder en vooral juist informeren van de patiënt. Welke behandelingen zijn er mogelijk voor mannen en vrouwen? Hoe verloopt een fertiliteitsbehandeling? Welke verwachtingen mag de patiënt koesteren?

Maximale aandacht voor informatieve content… Een copywriter reviseert grondig en herschrijft waar nodig de content die wordt aangeleverd. De veelgestelde vragen bieden een antwoord op traditionele vragen van de patiënt. In het nieuwsoverzicht vindt de patiënt up-to-date informatie terug over fertiliteitsbehandelingen. Als kers op de taart wordt een afgeschermde zone uitgewerkt waar patiënten specifiek videomateriaal en documenten kunnen raadplegen.

We schakelen fotograaf Pascal Vandecasteele in. Zijn fotomateriaal wordt doorheen de verschillende webpagina’s verwerkt.

Overweeg je ook een nieuwe WordPress website? Neem dan zeker contact op met eFlavours en we bekijken samen wat wij voor jou kunnen betekenen.