De acht chirurgen van de dienst Vaatheelkunde van ZNA willen online de patiënt helder en wetenschappelijk informeren en laten om die reden een eigen WordPress website bouwen.

klant: Ziekenhuis Netwerk Antwerpen
datum: februari 2018
website: www.vaatheelkunde-zna.be

Dienst vaatheelkunde van ZNA

De acht chirurgen van de dienst Vaatheelkunde van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen leggen zich met een gespecialiseerd medisch verpleegteam met hart en ziel toe op de behandeling van uw aandoening. Voor medische behandeling kan de patiënt terecht in verschillende zorgsites waaronder Jan-Palfijn, Stuivenberg, Sint-Erasmus, Sint-Elisabeth, Middelheim en Hoge Beuken. De dienst Vaatheelkunde profileert zich ook als opleidingscentrum voor chirurgen in opleiding en chirurgen die zich verder specialiseren.

WordPress website bouwen

Een WordPress website bouwen voor een medisch orgaan heeft als doel de patiënt grondig, helder maar wetenschappelijk correct informeren. Bij het vormgeven van de informatie-architectuur werd voor een korte en duidelijke click through gekozen zodat de webbezoeker snel de juiste informatie kan vinden.

De grote hoeveelheid tekst op de webpagina’s van de aandoeningen werden op een visueel aantrekkelijke manier vormgegeven. Op die manier wordt de patiënt uitgenodigd om te lezen. Deze pagina’s werden geïllustreerd met subtiele lijntekeningen om het ziektebeeld -op een smaakvolle manier- te duiden. De informatiebehoefte wordt verder aangevuld met een nieuwsoverzicht en een voorstelling van elke individuele chirurg. Natuurlijk kan de patiënt via de website een online afspraak maken, zoniet de belangrijkste call-to-action van het webplatform.

Voor dit project konden we dankzij Pascal Vandecasteele rekenen op mooi beeldmateriaal zoals de geslaagde teamfoto en portretfoto’s.

Wil je ook graag zo’n WordPress website voor u diensten of producten? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.