We bouwen een WordPress portfolio website voor sportjournalist en gepassioneerd hobby fotograaf Frank Raes. Met zijn nieuwe WordPress portfolio website deelt Frank zijn passie met het grote publiek.

klant: Frank Raes
datum: oktober 2020
website: www.frankraes.be

Frank Raes en zijn passie voor fotografie

Sportjournalist Frank Raes monteert al decennia bewegende beelden voor het Journaal, voor Sportweekend, uiteenlopende docu’s en reportages voor Sporza. Niettegenstaande koestert Frank ook een passie voor het stilstaande beeld. Het bevriezen van de werkelijkheid in één onvergetelijk beeld, fotografie. Met een nieuwe WordPress portfolio website deelt Frank zijn passie voor fotografie. Wie wil kan ook een foto aankopen.

WordPress portfolio website bouwen voor Frank Raes

Voor het creëren van een digitaal portfolio voor Frank Raes gaan we uit onze comfortzone. We besluiten om een React framework te koppelen aan een WordPress content management systeem. React heeft twee grote voordelen:  enerzijds het efficiënt bouwen en anderzijds de snelheid.. Voor een portfolio website die kwalitatieve fotobeelden weergeeft is de beperkte laadtijd een groot voordeel.

Om een vlot beheer van de website te garanderen koppelen we het React framework aan WordPress. Op die manier kan Frank snel en eenvoudig fotobeelden toevoegen of verwijderen en rangschikken in verschillende categorieën.

Overweeg je ook een nieuwe WordPress website of ben je benieuwd naar onze ervaringen met React? Neem dan zeker contact op met eFlavours.