Tioga Capital investeert in web 3.0 ecosysteem

Vrijelijk voortbouwen op elkaars werk voor meer innovatiekracht. Blockchainfonds Tioga Capital investeert in Europese bedrijven en wil uitgroeien tot het leidende fonds in crypto en web 3.0

APIVisual brandingWordpress

Blockchainfonds met torenhoge ambities in Europa

Tioga Capital werd opgericht in 2020. Vandaag, juli 2022, beheert het blockchainfonds een kapitaal van ruim 60 miljoen euro. Het kapitaal wordt geïnvesteerd in Europese bedrijven actief in het web 3.0 ecosysteem. De ambitie rijkt verder: Tioga Capital wil het leidende Europese fonds worden in crypto en web 3.0.

 

In samenwerking met grafisch bureau WeMake ontwikkelen we een nieuwe huisstijl en website om die ambities kracht bij te zetten.

Responsive WordPress website

De WordPress website van Tioga Capital volgt een traditionele informatiearchitectuur: een voorstelling van Tioga Capital en haar team, een portfolio aan investeringen, een uitgebreide newsfeed en een contactpagina.

 

Elke pagina template wordt zorgvuldig uitgewerkt met de iconen, illustraties, beeldtaal en animaties in een specifiek kleurschema gedefineerd in de nieuwe corporate identity.

 

API-koppeling

Jobopportuniteiten importeren vanuit Getro

Via een API-koppeling connecteert de website met de jobsite Getro om zo up to date jobopportuniteiten uit de bedrijvenportefeuille van Tioga Capital aan te bieden aan de bezoeker.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons