Laboratoria versterken met haarscherpe beeldanalyse

Microtechnix ontwikkelt hard- en software voor beeldanalyse. Minimale interventie en maximale consistentie. Meer betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en kwaliteit in laboratoria!

Visual brandingWordpress

Processen in laboratoria automatiseren

Microtechnix is een vooruitstrevende partner voor laboratoria. Met tech- and read technologie en artificial intelligence automatiseert Microtechnix uiteenlopende processen in laboratoria voor meer betrouwbaarheid, efficiëntie en nauwkeurigheid.

 

Voor de nieuwe website echter geen geautomatiseerde aanpak: een specifieke nieuwe look-and-feel door WeMake en een op maat gemaakte WordPress website door eFlavours…

WordPress website met afgelijnde structuur

De user experience van de Microtechnix WordPress website is gericht op het aanspreken van prospecten. Wat doet Microtechnix en welke oplossing kan Microtechnix mijn bedrijf bieden?

 

Met een specifieke nieuwe huisstijl profileert Microtechnix zich als een solide internationale partner voor laboratoria.

 

De backoffice wordt netjes opgebouwd zodat Microtechnix zelfstandig en efficiënt de website kan gebruiken in haar marketingstrategie.

Aantrekkelijke en rijke product pagina’s

De producten die worden aangeboden door Microtechnix worden onderverdeeld in drie categorieën software, hardware en assays. Elke oplossing beschikt over een uitgebreide detailpagina waarop zowel de prospect als de klant gedetailleerde informatie kan terugvinden.

 

Een uitgekiende WordPress configuratie zorgt voor het eenvoudig beschikbaar stellen van productbeschrijvingen, fotogallerijen en instructievideo’s, combinatiemogelijkheden met andere oplossingen voor cross selling, specificaties, brochures en handleidingen en tot slot het licentiemodel.

Terug naar overzicht