POA organiseert meerdaags stads- en havenfestival in Antwerpen

Part of Antwerp brengt de bewoners, ondernemers en het culturele middenveld van Antwerpen samen met een reeks belevenissen rond het maritieme karakter van het Eilandje.

Wordpress

Het Eilandje, symbolische brug tussen haven en stad

Van 14 augustus tot 22 september viert Antwerpen voor het derde jaar op rij feest met het stads- en havenfestival Part of Antwerp. PoA schotelt jong en oud 25 evenementen voor op en rond het Eilandje, symbolische brug tussen haven en stad.

 

In opdracht van evenementenbureau ZNZ en volgens de grafische ontwerpen van ontwerpbureau VOLK bouwt eFlavours deze kleurrijke evenementen website.

Part of Antwerp laat bruisen

Part of Antwerp laat de buurt rond het Kattendijkdok en Havenhuis bruisen. Zowel foodies, sportievelingen, gezinnen, muziekliefhebbers, toeristen als inwoners zullen hun gading vinden in het Drakenbootfestival, 3D Street Art Festival, een familiedag met een muzikaal dagprogramma, een jobevent, het Docklands Festival en veel, veel meer.

Visuele kalender

De website wordt opgevat als een visuele kalender waarop de bezoeker uitgebreide informatie terugvindt over de 25 verschillende evenementen. We besteden ruime aandacht aan een geanimeerde header en een verzorgde responsive weergave.

 

In het nieuwsoverzicht blikt de bezoeker terug. De footer geeft visualiseert de partners. Op de pagina ambassadeurs stellen vijf Antwerpse toppers zich voor.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons