Medische hulp bij kinderwens in het Fertiliteitscentrum Antwerpen

Ligt het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes net wat moeilijker? Dan biedt het team van het Fertiliteitscentrum Antwerpen medische hulp bij een kinderwens.

Visual brandingWordpress

Een volledig gamma aan fertiliteitsbehandelingen

Het Fertiliteitscentrum Antwerpen biedt medische hulp bij een kinderwens. Het team bestaat uit fertiliteitsartsen, gynaecologen, embryologen en vroedvrouwen. De voorgestelde behandeling wordt gebaseerd op de meest geavanceerde wetenschappelijke technieken. Patiënten worden behandeld en begeleid in de privé-praktijk in Antwerpen en in het fertiliteitscentrum van het Sint-Augustinus ziekenhuis.

En nu in mensentaal graag!

Patiënten duidelijk en helder informeren

Patiënten juist en in vatbare mensentaal informeren is het hoofddoel van de WordPress website van het Fertiliteitscentrum Antwerpen. Een overzicht aan vruchtbaarheidsonderzoeken, pathologieën en behandelingen geschreven door het artsenteam en in detail gereviseerd door onze webredacteur. Kortom, juiste informatie helder gebracht.

 

Met de beste zorgen omringen

Gespecialiseerd team van fertiliteitsartsen, gynaecologen, embryologen en vroedvrouwen

Op de teampagina kan de patiënt een overzicht terugvinden van de fertiliteitsartsen, vroedvrouwen en gynaecologen. Een persoonlijke maar professionele benadering tussen patiënt en zorgverlener zal de vertrouwensband versterken.

 

Voor de beeldtaal en portretten konden we beroep doen op fotograaf Pascal Vandecasteele.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons