Il futuro del cioccolato, volgens Meester-Chocolatier Davide Comaschi

Davide Comaschi is een wereldautoriteit op het vlak van chocolade. Met zijn chocolade meesterwerkjes wordt hij winnaar van de Chocolate Masters. Sinds 2016 staat hij aan het hoofd van het Callebaut opleidingscentrum.

Wordpress

Wereldautoriteit op de internationale bühne tussen ’s werelds beste chocolatiers

Davide Comaschi is een wereldautoriteit op het vlak van chocolade met zijn exquise chocolade meesterwerken. Davide start zijn carrière op jonge leeftijd in Milaan en schopt het uiteindelijk tot winnaar van de Chocolate Masters. Sinds 2016 staat hij aan het hoofd van het Callebaut opleidingscentrum.

In samenwerking met communicatiebureau Berlin bouwt eFlavours een nieuwe WordPress website voor Davide Comaschi.

 

We gaan aan de slag met de beeldcreaties die Berlin ontwikkelt en die gebaseerd zijn op geometrische (glas)figuren. Het strakke no-nonsense design moet de prachtige chocoladecreaties onderstrepen.

Deze WordPress website fungeert als traditioneel portfolio platform voor Davide Comaschi.

 

Parallel wordt een webshop opgebouwd waar Davide’s creaties online verkrijgbaar zijn. Met crosslinks worden beide platformen met elkaar verbonden.

 

Een Italiaanse taalvariant kan uiteraard niet ontbreken.

 

Buon appetito!

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons