Speur naar bedrijfsvastgoed in het portfolio van Resolve

Voor Resolve ontwikkelen we een nieuwe huisstijl met een opgefriste portfolio website. Bedrijfsvastgoed kopen of huren? Maak kennis met de projecten van projectontwikkelaar Resolve.

Marketing automationVisual brandingWordpress

Ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en kantoren

Met vijftig jaar ervaring is Resolve een meer dan gevestigde waarde wanneer het gaat over het ontwikkelen van bedrijfsvastgoed en kantoren in België. Gronden en afbraakpanden vormen de basis voor kantoren, loodsen en showrooms met een hoge graad van afwerking op maat van de klant.

 

We vervangen de oude website van Resolve met een nieuwe en betere variant. Deze transformatie omvat het uitwerken van een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, nieuwe projectfiches op papier en doorgedreven online marketing intelligentie die Resolve meer inzicht geeft over het target audience.

Opfrissen van huisstijl

Evolutie van het logo

Het logo van Resolve wordt opgefrist. We brengen een evolutie van het bestaande logo waarbij de illustratie van het boompje behouden blijft. Een nieuw kleurenpallet met hoofdtint donkerblauw weerspiegelt vertrouwen en loyaliteit, waarden die Resolve weerspiegelt naar haar klanten. De keuze voor een zachter en moderner lettertype maakt de huisstijl meer toegankelijk.

WordPress portfolio website

Visualiseren van projecten

De projecten vormen de basis van de website. De realisaties worden onderverdeeld in industrieel bedrijfsvastgoed en kantoren, in ontwikkeling of reeds opgeleverd en te koop of te huur. Elk project wordt gevisualiseerd op een detailpagina die regelmatig een update krijgt. Zo weet de prospect perfect hoe de ontwikkeling van het project vordert.

Google Maps kaartweergave

Bedrijfsvastgoed in jouw regio

De projecten worden met een geotag weergegeven op een Google Maps kaart. Het zoeken naar bedrijfsvastgoed en kantoren in een specifieke regio wordt vereenvoudigt.

Digitale marketing voor het efficiënt opvolgen van prospecten

Onze collega’s van Avalanche Agency zorgen voor een mooie online marketing strategie om prospecten professioneel en accuraat op te volgen met slechts een efficiënte inspanning van het Resolve team.

 

De voorkeur van de bezoeker wordt in detail getracked en opgeslagen in de marketing engine Mautic. Vanuit deze segmentering wordt een geautomatiseerde communicatieflow opgestart. Op de projectpagina’s wordt de prospect gemotiveerd om contactgegevens achter te laten bij de projectverantwoordelijke. Zo kan Resolve haar prospecten opvolgen en berichten bij oplevering, bij belangrijke updates of bij nieuwe opportuniteiten in de gewenste regio.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons