Portfolio website voor Berlin creative studio

Making sense, dát doen de projecten en campagnes van creative studio Berlin. Bij de sense makers van Berlin worden merken gestileerd. Ontdek de nieuwe portfolio website!

Visual brandingWordpress

Take my breath away…

De campagnes die Berlin Creative Studio uitrolt voor haar brands zijn gegarandeerd talk of the town. Obsessief juist tot in elk detail. We bouwen en designen een straightforward portfolio website in WordPress waarin de campagnebeelden centraal staan!

Gentle theming in black and white

We bouwen een portfolio rond het verhaal van Berlin Creative Studio. Creativiteit tot in het kleinste detail. Zwarte-witte theming zorgt er voor dat uiteenlopende campagnebeelden altijd opnieuw van het scherm spatten.

 

De website is geconcipieerd als een slideshow van projecten die zacht over het scherm lopen om de bezoeker mee te voeren. Elk individueel project heeft een detailpagina waar foto- en videomateriaal beschikbaar gesteld wordt.

 

Met de integratie van een visual builder heeft Berlin om detailpagina’s naar smaak en vorm zelf op te bouwen.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons