Ontdek de volautomatische melkschuimmachine Aeralab

De kunst van het perfecte melkschuim... Aeralab herkent automatisch elke melksoort en serveert het perfecte laagje melkschuim op jouw koffie.

Marketing automationOnepagerWordpress

WordPress onepager met theming

Voor het zetten van een potje koffie met een lekker laagje gestoomde melk hoef je geen barista te zijn! Aeralab stoomt voortaan volautomatisch elke melk naar perfectie. Tijdens HOST 21 in Milaan wordt Aeralab exclusief voorgesteld als winnaar van het Innovation Smart Label 2021. Bij een productlancering hoort een aantrekkelijke website die we in samenwerking met Creative Studio Berlin vormgeven.

Immersive design

De WordPress onepager website verhaalt op een visuele manier over innovaties en producteigenschappen van de intelligente melkschuimmachine. Met specifieke theming en animatie wordt een meeslepend verhaal gebracht. Gevatte teksten en productshots voeden de bezoeker.

Koppeling met Mautic marketing engine

Avalanche Agency voorziet een intelligente communicatiebrug tussen de WordPress website en het Mautic marketing platform. Kwalitatieve interacties van bezoekers afkomstig uit het contactformulier of na het downloaden van de brochure als gated content worden automatisch gecapteerd en gesegmenteerd. Kwalitatieve leads worden beoordeeld door onze klant en vervolgens gecontacteerd.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons