Doneren om de spierziekte ALS te vertragen

ALS is een zenuw-spierziekte. En een doodvonnis. Maar er is hoop. Een medicijn zou ALS kunnen vertragen of zelfs stoppen. Daarvoor is jouw hulp nodig. Jouw donatie kan ALS vertragen.

OnepagerVisual brandingWebshopWordpress

Een doodvonnis, maar jouw donatie kan ALS vertragen.

Wetenschappers en dokters staan momenteel verder dan ooit in de ontwikkeling van een medicijn die de ontwikkeling van de spierziekte ALS zou kunnen vertragen of zelfs in een bepaald stadium zou kunnen stoppen. Een nationale radio- en televisiecampagne roept jou op tot actie… Een donatie zou het dure onderzoek een extra push kunnen geven. Help mee om ALS te vertragen!

 

In samenwerking met Berlin Creative Studio (concept) en Uncanny (videocreatie) zetten we met plezier onze schouders onder deze campagne!

Mathi hier hé, ik wil efkes merci zeggen

Doneren om ALS te vertragen

Een pen krast langzaam de naam van Mathi in een grafzerk… Mathi is gediagnosticeerd met ALS. De spierziekte ALS is een doodvonnis…

 

De aanzet van deze WordPress onepager komt stevig binnen. Het moet mensen aanzetten tot doneren. Gedurende de maand juni 2022 loopt een radio- en televisiecampagne die verwijst naar het donatie-platform www.vertraagals.be.

Terug naar overzicht

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons