WebKrunch en eFlavours slaan de handen in mekaar

eFlavours en WebKrunch slaan de handen in elkaar met als doel om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden. Extra ervaring van meer experten, snellere support en een groter netwerk van klanten en contacten.

Via deze weg wil ik je graag op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen in WebKrunch-land. Ik heb namelijk groot nieuws! Jullie welgekende WebKrunch – en het vermaarde Antwerpse eFlavours slaan de handen in mekaar om jullie een nog betere service te kunnen bieden. Denk daarbij aan: een extra 30+ jaar (en talloze projecten) ervaring, méér experten om jullie te helpen met jullie online marketing vraagstukken, snellere support, een groter netwerk van klanten en contacten en nog zoveel meer…

 

Klinkt goed toch!? Daarenboven blijft al het vertrouwde net zoals het is. Het enige verschil dat je zal merken als klant, dat is het logo op de factuur. Oh, en misschien het telefoonnummer dat wijzigt.

 

Ik, als zaakvoerder van WebKrunch, sta al méér dan 10 jaar voor een vriendelijke, kwalitatieve service. De talloze 5-sterren-reviews op Google en Facebook zijn er niet voor niets. Het is voor mij dan ook essentieel om een minstens even fantastische serviceverlener te blijven, voor jullie.

 

Ik vond het alvast leuk om jullie dit nieuws te kunnen brengen. We blijven jullie op de hoogte houden van het reilen en zeilen achter de schermen, de bewegingen in de wereld van het online web, en nog veel  meer.

 

Jan Van Hove,
Zaakvoerder WebKrunch

We kunnen het eindelijk officieel maken: eFlavours en WebKrunch gaan met elkaar samenwerken. We geloven in de complementariteit van beide bedrijven. We zijn overtuigd van de opportuniteiten en het groeipotentieel. En we geloven dat onze klantenservice nóg beter zal verlopen.

 

We zijn ons ook bewust van de noodzaak om in te zetten op schaalvergroting in onze sector. Webbureau’s worden voortdurend uitgedaagd om klanten te voeden met innovatieve concepten en te triggeren met nieuwe mogelijkheden. Het web is voortdurend in beweging waarop we met veel goesting anticiperen. We werken enkel met gedreven specialisten met de neuzen in dezelfde richting. Een groter en sterker team zorgt voor meer knowhow en vakkennis.

 

Als zaakvoerders van eFlavours staan wij te popelen om onze nieuwe WebKrunch-klanten persoonlijk te leren kennen. Wij zullen onze uiterste best doen om jullie met veel enthousiasme te begeleiden. We stellen eFlavours graag aan jullie voor en we luisteren naar eventuele vragen. Misschien kunnen we jou meteen terug op weg zetten?

 

Paul Verbist en Bram Jacobs,
Zaakvoerders eFlavours

Wij helpen jou verder

eFlavours support

Heb je een technische vraag of loop je even vast? Wil je je online aanwezigheid versterken met een nieuwe feature? Ons support team staat steeds voor je klaar.

Mail ons jouw support vraag

Wij maken graag kennis

eFlavours contact

Wil je graag kennismaken met het team van eFlavours of stel je jezelf vragen over het samenvloeien van eFlavours en WebKrunch? Paul Verbist staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Maak kennis met eFlavours

Jouw project is onze challenge!

Is jouw website aan vervanging toe of heb je plannen voor een nieuwe website? Wil je kennis maken of ons uitdagen voor een brainstormsessie? Aarzel niet en neem contact op met het eFlavours team!

Contacteer ons