Op deze beknopte WordPress website vind je vijf leuke en originele wandelroutes doorheen het prachtige erfgoed van het Meetjesland. Tussen Boer en Bos is een samenwerking tussen BOS+, We Make en eFlavours.

klant: Bos+ Vlaanderen vzw (i.o.v. We Make)
datum: september 2019
website: www.tussenboerenbos.be

Erfgoedroutes in de Meetjeslandse bossengordel

BOS+ ontwikkelt vijf nieuwe wandelroutes en één fietsroute in het Meetjesland waarin de typische elementen van het erfgoed uit de regio centraal staan. Trek de wandelschoenen aan en ontdek op tussen Boer en Bos de streekidentiteit van het Meetjesland met deze verrassende en mooi geïllustreerde wandelroutes. Verrassend hoe nauw landbouw en natuurbeheer met elkaar verbonden zijn in het Meetjesland.

WordPress website

In samenwerking met grafisch bureau We Make bouwt eFlavours een beknopt WordPress platform. Doel is in de eerste plaats de wandelaar duidelijk te informeren voor, tijdens en na de wandeling. Dit gebeurt aan de hand van een duidelijke kaartweergave, verschillende mooi geïllustreerde point-of-interests, nuttige tips en uiteraard passend fotomateriaal.

Een sterke responsive weergave van de website laat de wandelaar niet verloren lopen in de bossen van het Meetjesland! Tussen Boer en Bos wordt ondersteund door verschillende partners die uiteraard ook de nodige visibiliteit op de website verdienen.

Benieuwd hoe eFlavours uw project zou vormgeven? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.