De WordPress website Delistories van Puratos brengt de geschiedenis, een klassiek recept en een deluxe recept van tien zoete patisserie klassiekers.

klant: Puratos
datum: november 2017
website: www.delistories.puratos.com

Deli…cious taste of authentic recipes

Multinational Puratos is actief in de voedingsindustrie en levert ingrediënten aan bakkers, patissiers en chocolatiers. De Deli range van Puratos omvat kant-en-klare oplossingen voor het bereiden en afwerken van patisserie en gebak. Met de Delistories worden de verschillende Deli producten voorgesteld met een basisrecept en een deluxe recept van tien zoete klassiekers. Laat je inspireren door de Delistories!

Website in WordPress

Fijn om met mooi bronmateriaal te kunnen werken… Knappe foto’s die doen watertanden en content die goed voorbereid is: eFlavours kan meteen aan de slag! We bouwen een website in WordPress waarin tien recepten centraal staan. Lemon Pie, Cheesecake, Brigadeiro, Yemas of Meringue… Voor elk dessert wordt er een webpagina aangemaakt met uitgebreid fotomateriaal die het recept en de geschiedenis ervan illustreren. Uiteraard is de layout van de Delistories website mooi schaalbaar op mobiele viewports.

Je vindt meer informatie over de Deli- en andere Puratos oplossingen op de algemene website van Puratos.

Heb je ook een goed idee om online voor te stellen met een krachtige website? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.