In samenwerking met Mercurius3 bouwt eFlavours een nieuwe WordPress website voor Fertikal, producent van van organische en organominerale meststoffen.

klant: Fertikal
datum: september 2019
website: www.fertikal.be

Organische meststoffen

Fertikal is een toonaangevende producent van organische en organominerale meststoffen. De producten van Fertikal worden verkocht in 55 landen en staan bekend om hun topkwaliteit. Het productgamma aan organische meststoffen, samengestelde organische meststoffen, organo-minerale meststoffen of vloeibare meststoffen is groot. Wist u dat alle grondstoffen bij lokale leveranciers worden aangekocht?

Productgamma in een WordPress website

Voor het Fertikal project slaan we de handen in elkaar met Mercurius3, verantwoordelijk voor de projectcoördinatie en het uitwerken van de strategie. eFlavours baseert zich op een concrete wireframe en gaat aan de slag met de bestaande huisstijl van Fertikal. We creëren een een viertalige website die het productgamma duidelijk naar de bezoeker overbrengt. Producten worden in een duidelijk kleurenschema onderverdeeld. De bezoeker vind op die manier op basis van samenstelling meteen het juiste product.

Het distributieproces wordt gevisualiseerd in een illustratie. Fertikal leren kennen op een beurs in binnen- of buitenland? Raadpleeg dan de evenementenblog op de website. Last but not least, Fertikal kan volledig zelf instaan voor het onderhoud van de website dankzij de kenmerkende intuïtieve backoffice van WordPress.

Wil u graag uw producten of diensten voorstellen in een WordPress website? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.