In deze nieuwe responsive WordPress website ontdek je hoe meester chocolatier Davide Comaschi (Callebaut) chocolade creaties omtovert tot unieke meesterwerkjes. Een passie en zoektocht naar de perfectie van chocolade.

klant: Davide Comaschi (i.o.v. Berlin Agency)
datum: november 2020
website: www.davidecomaschi.com

Meesterlijke chocolade creaties van Davide Comaschi

Davide Comaschi is een wereldautoriteit op het vlak van chocolade. Zijn chocolade creaties worden steevast exquise meesterwerkjes. Davide start zijn carrière op jonge leeftijd in Milaan in lokaal bakkerijtje waar zijn passie voor chocolade creaties groeit. Hij neemt deel aan wedstrijden en verschijnt zo op de internationale bune tussen de beste chocolatiers. Hij schopt het uiteindelijk tot winnaar van de Chocolate Masters. Sinds 2016 staat hij aan het hoofd van het Callebaut opleidingscentrum.

Nieuwe responsive WordPress website

In samenwerking met communicatie bureau Berlin bouwt eFlavours een nieuwe WordPress website voor Davide Comaschi. We gaan aan de slag met de beeldcreaties die Berlin ontwikkelt die gebaseerd zijn op geometrische (glas)figuren. Het strakke no-nonsense design moet de prachtige chocoladecreaties onderstrepen.

Deze WordPress website fungeert als traditioneel portfolio platform voor Davide. Parallel wordt door een Italiaanse logistieke partner een webshop opgebouwd waar Davide’s creaties online verkrijgbaar zijn. Met crosslinks worden beide platformen met elkaar verbonden. Een Italiaanse taalvariant wordt toegevoegd.

Heeft deze website jou verlekkerd en ben je ook toe aan een nieuwe website? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.