eFlavours en BAKED slaan de handen in elkaar en bouwen een WordPress webshop waar je online verjaardagstaarten, taarten, huwelijkstaarten en gebak bestelt.

klant: BAKED & Co
datum: december 2019
website: www.baked.be

Bij BAKED zit je gebakken

De zussen Karolien en Stefanie doen beiden waar ze goed in zijn: Karolien bakt de lekkerste taarten en Stefanie zorgt voor communicatie met de klant en springt bij in de bakkerij. Sinds 2013 kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht bij BAKED voor allerlei lekkers. Denk hierbij aan originele verjaardagstaarten en taarten, heerlijke cupcakes en brownies, dessertenbuffet en natuurlijk feestelijke huwelijkstaarten.

WordPress webshop

De online doelstellingen van BAKED worden besproken en eFlavours stelt een recept voor hoe de nieuwe WordPress website zal vormgegeven worden. In een mockup worden de verschillende webpagina’s, productcategorieĆ«n en de online bestelflow gevisualiseerd. Er wordt ruime aandacht besteed aan het uitwerken van een schaalbare illustratieve layout met speelse elementen die het ambachtelijke karakter en de persoonlijke touch van BAKED onderstrepen.

De online bestelmodule met betaalmogelijkheid vormt de belangrijkste uitbreiding die de online groei van BAKED moet versnellen. Voortaan kunnen klanten een leuke en originele verjaardagstaart samenstellen en online bestellen in de nieuwe WordPress webshop… Bij BAKED zit je gebakken!

Wil je graag jouw online doelstellingen vrijblijvend bespreken? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.