OP/TIL stimuleert cultuur in alle richtingen. Via het nieuwe WordPress webplatform verbindt OP/TIL spelers uit de brede cultuursector, over de grenzen van gemeenten, sectoren en disciplines heen.

klant: Steunpunt voor Bovenlokale Cultuur (i.o.v. We Make)
datum: februari 2020
website: www.cultuuroptil.be

OP/TIL stimuleert cultuur in alle richtingen

Cultuur op Til is een initiatief van het Steunpunt voor Bovenlokale Cultuur. OP/TIL verbindt spelers zoals gemeenten, sectoren maar ook individuen in alle richtingen binnen alle disciplines binnen de cultuursector. OP/TIL informeert jou bij concrete vragen. OP/TIL ondersteunt jou als klankbord. OP/TIL inspireert met voorbeelden en praktische tips. Over het muurtje kijken met jouw cultureel project? Samenwerken over gemeentegrenzen heen? Op de website vind je up-to-date informatie.

WordPress webplatform

In opdracht van grafisch bureau WeMake bouwen we een WordPress platform voor cultuurorganisatie Cultuur op Til. De grafische ontwerpen worden ontworpen en gesliced door WeMake. eFlavours is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling.

De website is dynamisch opgebouwd met verschillende inhoudstypes om enerzijds het onderhoud te vereenvoudigen en anderzijds om de informatie op de website logisch te verbinden. Veel gestelde vragen en testimonials op de homepagina. Een over ons pagina en een contactpagina met respectievelijk partners en medewerkers. Een nieuwsoverzicht met up to date overzicht van alle initiatieven. Inschrijven op evenementen en workshops verloopt online via Tickera. De projecten worden via een geotag weergegeven op een dynamisch kaart. Via een login heb je tot slot toegang tot een uitgebreide kennisbank waar specifieke informatie geraadpleegd kan worden.

Op/Til is een leuk en uitdagend project: een eigenzinnig en creatief grafisch verhaal vertalen in een gestructureerde website die uitblinkt in sterke user experience. En op die manier raken eFlavours en WeMake ook weer verbonden!

Raak je geïnspireerd door de WordPress website van Cultuur op Til? Geef ons een seintje en wij contacteren jou graag voor een vrijblijvende kennismaking.