Pain Pidou in Wilrijk is meer dan dagelijks brood! Je kan er genieten van een stevig ontbijt, gezonde lunch of een heerlijke brunch tijdens het weekend. Reserveren kan via deze WordPress onepager van Pain Pidou!

klant: Gloreca
datum: november 2017
website: www.painpidou.be

We love the smell of fresh coffee in the morning

Pain Pidou in Wilrijk is meer dan een bakkerij waar je dagelijks brood koopt. Het is een echte local bakery shop waar de geur van verse koffie een constante is. Elke dag kan je bij Pain Pidou terecht voor een ontbijt, een koffie, een gezonde lunch en belegde broodjes. Tijdens het weekend kan je genieten van een heerlijke brunch. Weinig tijd in de ochtend, neem dan je ontbijt gewoon mee. Wist u dat al het brood geleverd wordt door Dellafaille?

WordPress onepager ontwikkelen

Om de bezoeker van de WordPress website van Pain Pidou snel en duidelijk te informeren in één oogopslag wordt er gekozen voor een onepager. Deze compacte pagina laat zich navigeren met anchorlinks aan de bovenzijde van de pagina. De uitgewerkte huisstijl met groene kleuren, smaakvol fotomateriaal en leuke quotes blijft zorgvuldig bewaard doorheen de website. Met het WordPress content management system voegt de klant zelf suggesties toe. Snel online reserveren verloopt via de externe module van Tablebooker. Ook kunnen er via Restogiftcards cadeaubonnen aangekocht worden.

Interesse in een compacte onepager voor jouw horecazaak? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.