Forest Spirits is een gevestigde waarde als het gaat over distilleren en degusteren van kwaliteitsvolle gin en spirits. eFlavours en Avalanche verzorgen de website marketing om het nieuwe productgamma in de markt te zetten.

klant: La Hanoudière, Frankrijk
datum: december 2020
website: www.forest-spirits.com

Forest Spirits, every season has it’s own colors

Forest Spirits brengt een gamma van kwaliteitsvolle gins en spirits. Ze zijn stuk voor stuk een creatie van expert distilleerder Patrick de Keersmaecker. De spirits blinken uit in een rijke concentratie van smaken en aroma’s. Ginliefhebbers kunnen de alom geprezen All Season gin ontdekken, een keuze maken uit de Winter, Summer, Autumn of Spring seizoensgin of een Valentine, Navy Strenght of Quersus special proeven. Forest Spirits worden geproduceerd op het Forest domein La Hanoudière in Frankrijk.

Responsive website en digitale marketing

De WordPress website van Forest Spirits is een samenwerking tussen eFlavours en Avalanche en brengt op die manier technische ontwikkeling en digitale marketing samen wat zich vertaald in een sterke online aanwezigheid.

Het bouwproces van deze website is een typevoorbeeld van een modulaire opbouw. Aanvankelijk start de website als een eenvoudige productwebsite maar vandaag is deze sterk uitgebreid. Een store-locator geeft op basis van locatie de dichtstbijzijnde verdeelpunten aan. In de webshop kan de liefhebber producten aankopen. In de nieuwsmodule worden er promo’s en productinfo gedeeld en verder verspreid via social media kanalen. De handige chatbot functie laat vlotte communicatie tussen producent en klant toe. Het spreekt voor zich dat bij elke uitbreiding het generen van content noodzakelijk is. Copywriting voor webteksten, social media posts, fotoreportage en productshots, grafische vormgeving van packaging en etiketten, … Voor Forest Spirits zijn we voortdurend in de weer. En ja, proeven doen we ook al eens graag!

Wil je je huidige website ook versterken met online marketing? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.