Voor haar Schrijfdag in Kortrijk laat Creatief Schrijven een website maken waar deelnemers tickets kunnen kopen en meeschrijven aan een uniek “Stem en Echo” online verhaal.

klant: Creatief Schrijven
datum: januari 2020
website: www.schrijfdag.be

Schrijfdag, het festival van het geschreven woord

Creatief Schrijven vzw is het aanspreekpunt voor al wie graag schrijft in Vlaanderen. Jaarlijks organiseert Creatief Schrijven de Schrijfdag, de literaire hoogdag voor en door schrijvers. Schrijf je verhalen, poëzie of blogposts of wil je dat wel eens proberen? Ben je op zoek naar advies van bekende auteurs? Trek dan zeker naar Kortrijk op 21 maart 2020 voor de Schrijfdag, het festival van het geschreven woord. Voor de Schrijfdag stel je op voorhand je programma samen en reserveer je online een plaats in een bepaalde sessie via de website.

Website maken in WordPress

Voor de Schrijfdag in Kortrijk  zullen we een website maken die voortborduurt op de campagnewebsite van het jaar voordien. De grafische ontwerpen zijn ontworpen door grafisch bureau We Make en eFlavours zorgt voor de technische ontwikkeling. Het grafisch verhaal is opgebouwd rond woord en tekst.

De responsive website geeft het programma op een intuïtieve manier weer waarbij de webbezoeker vlot en snel kan scrollen met een lees meer of lees minder optie. Online kan er een betalend dagticket aangekocht worden waarin de deelnemer zelf een programma kan samenstellen. De website is intelligent en sluit bepaalde combinaties uit.

Een leuke feature is de “Stem en Echo” wedstrijd waarbij zeven auteurs wekelijks een stukje proza lanceren waaraan elke bezoeker een vervolg kan schrijven. De winnaars worden natuurlijk gepubliceerd.

Organiseer je zelf ook een evenement en wil je graag online reclame maken? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.