Een website in WordPress voor D-LUX Concept Fashion Agency in Antwerpen dat een breed gamma aan modemerken verdeeld in de Benelux.

klant: D-LUX Concept
datum: januari 2020
website: www.dluxconcept.com

Fashion Agency in Antwerpen

D-LUX Concept verdeelt sinds 2014 een uitgebalanceerde selectie van casual modemerken aan retailers uit de Benelux. In het portfolio vinden merken als Peuterey, Mason’s, Save The Duck, National Geographic, Dstrezzed, Sun68, Replay, Montecore, Serge Blanco en vele anderen een plek. Zaakvoerder Camille Vermue speurt voortdurend naar een complementaire selectie van modemerken die anticiperen op het modebewustzijn van de eindklant.

Portfolio website in WordPress

Voor D-LUX Concept Fashion Agency staan de modemerken centraal in de WordPress website. Op de homepagina maakt de bezoeker kennis met het brede merkenportfolio in een krachtige schaalbare fotomozaïek. Alle modemerken beschikken over een detailpagina met meer specifieke informatie, foto’s of video’s. Het communicatieteam van D-LUX kan op een efficiënte manier modemerken toevoegen, verwijderen en bewerken.

Via de teampagina kunnen retailers rechtstreeks contact opnemen met de juiste verkoop verantwoordelijke van elk modemerk.

Fotograaf Pascal Vandecasteele zorgt voor krachtig fotomateriaal. We doen beroep op online marketing bureau Avalanche voor het uitrollen van een doelgerichte marketing automation flow.

Zou je ook graag een WordPress website willen voor je business? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.