Webbureau uit Antwerpen, eFlavours bouwt samen met VOLK de website van PoA, stads- en havenfestival op en rond het Eilandje. Ontdek de 25 evenementen die ’t stad laten bruisen!

klant: Evenementenbureau ZNZ
datum: mei 2019
website: www.partofantwerp.be

Een meerdaags stads- en havenfestival in Antwerpen

Van 14 augustus tot 22 september viert Antwerpen voor het derde jaar op rij feest met het stads- en havenfestival Part of Antwerp. PoA schotelt jong en oud 25 evenementen voor op en rond het Eilandje, symbolische brug tussen haven en stad. Evenementen die de buurt rond het Kattendijkdok en Havenhuis laten bruisen. Zowel foodies, sportievelingen, gezinnen, muziekliefhebbers, toeristen als inwoners zullen hun gading vinden in het Drakenbootfestival, 3D Street Art Festival, een familiedag met een muzikaal dagprogramma, een jobevent, het Docklands Festival en veel, veel meer.

eFlavours, webbureau uit Antwerpen

In opdracht van evenementenbureau ZNZ en volgens de grafische ontwerpen van ontwerpbureau VOLK bouwt eFlavours deze kleurrijke evenementen website. De website wordt opgevat als een visuele kalender waar de bezoeker uitgebreide informatie kan terugvinden over de 25 verschillende evenementen. We besteden ruime aandacht aan een geanimeerde header en een verzorgde responsive weergave. In het nieuwsoverzicht leest de bezoeker een terugblik op de evenementen. De footer geeft alle partners van POA weer. Op de pagina van de ambassadeurs stellen vijf Antwerpse toppers zich graag voor.

Benieuwd hoe eFlavours jouw project zou vormgeven? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.