De nieuwe website van Vélo Afrique ligt eFlavours nauw aan het hart. Als vrijwillige partner van dit sociaal project bouwen en ondersteunen we voortdurend de online aanwezigheid van Vélo Afrique.

klant: Vélo Afrique vzw
datum: oktober 2016
website: www.veloafrique.be

Fietsen in Afrika voor beter onderwijs

Sinds 2011 trekt Vélo Afrique naar Afrika met een groep sportieve en geëngageerde fietsers. De bestemmingen zijn met Senegal, Kameroen en Oeganda verschillend, maar het doel blijft altijd hetzelfde: fietsen voor beter onderwijs om kinderen een verbeterde kans op toekomst te geven. Vélo Afrique is een organisatie die enkel en alleen draait op vrijwilligers. eFlavours draagt Vélo Afrique een warm hart toe en dat vertaalt zich in deelname aan editie(s) en het verzorgen van de online aanwezigheid doorheen het jaar.

Nieuwe website met myveloafrique zone

In fase één leggen we de focus op de frontend van de website. Hierbij geldt één bekommernis: het enthousiasmeren en informeren van de potentiële Vélo Afrique deelnemer. eFlavours werkt een warme kleurrijke layout uit, aangevuld met fotomateriaal, die mooi schaalt op mobiele viewports. Met gedetailleerde editiepagina’s, veel gestelde vragen, een overzicht van de realisaties en quotes van deelnemers wordt de informatiebehoefte ruimschoots ingevuld. Op de homepagina wordt een overzicht aangeboden van het aantal ingeschreven deelnemers en tellen we samen af naar vertrek. Online inschrijven is uiteraard mogelijk.

In fase twee zetten we een volledige backoffice op die de administratie voor de deelnemer(s) achter de schermen organiseert. Wie inschrijft heeft toegang tot de myveloafrique zone. In deze afgeschermde zone geeft de deelnemer persoonlijke en medische gegevens in, wordt de roadbook bekeken, worden verplichte reisdocumenten toegevoegd worden en vragen deelnemers facturen aan. Verder kan een betaaloverzicht geraadpleegd van de ontvangen sponsorgelden.

Wil u graag weten hoe eFlavours uw organisatie online kan ondersteunen? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.