TecnoSpace ​verzorgt als multidisciplinaire aannemer met specifieke expertise in kantoorinrichting de volledige inrichting van totaalprojecten op maat van bedrijven. Bekijk het digitaal portfolio in WordPress.

klant: Tecnospace
datum: september 2018
website: www.tecnospace.be

We make better space

We make better space… En of! Multidisciplinaire aannemer Tecnospace uit wilrijk verzorgt de volledige inrichting van totaalprojecten op maat van bedrijven. Bij elk project start steeds opnieuw uit hetzelfde basisprincipe: de eisen en wensen van de klant staan centraal, tot in de kleinste details. Het uitgebreide gamma aan glazen wanden bakenen niet af maar communiceren net openheid en ruimte. Tecnospace werkt steeds en uitsluitend op maat.

Digitaal portfolio in WordPress

In de nieuwe website van Tecnospace staan de projecten en de verschillende productlijnen centraal. Het doel is om een uitgebreid digitaal portfolio in WordPress aan realisaties samen te stellen die de particuliere en professionele bezoeker inspireren. Bij elke realisatie moet het bovendien duidelijk zijn voor welke productlijn(en) er geopteerd werden bij het uitwerken. We creëren verschillende inhoudstypes die dynamisch met elkaar verbonden zijn om een kruisbestuiving tussen inhoud te faciliteren.

Zo worden ook alle projectfoto’s voorzien van tags zodat de bezoeker opnieuw snel en eenvoudig de juiste productlijn kan ontdekken en vervolgens verder kan surfen naar gerelateerde projecten.

Elke foto is bovendien pinbaar naar Pinterest of kan toegevoegd worden aan een digitale catalogus die de bezoeker kan downloaden. Zo heeft de klant een moodboard in handen wat helpt bij een eventuele projectbespreking bij Tecnospace. Voor de professionele gebruiker biedt de website gedetailleerde technische fiches en lastenboeken.

Wil je graag uw projecten en realisaties online voorstellen? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.