Creatief webdesign bureau eFlavours vertaalt het initiatief van Bos+ in een krachtig en gebruiksvriendelijk webplatform. Bereken de CO2-uitstoot van jouw vliegtuigreis of autotraject en compenseer je ecologische voetafdruk door het aanplanten van bomen.

klant: Bos+ Vlaanderen vzw (i.o.v. We Make)
datum: maart 2019
website: www.treecological.be

Verklein jouw ecologische voetafdruk

Het initiatief Treecological van Bos+ berekent de CO2-uitstoot van jouw vliegtuigreis, autotraject, bus- of treinrit. Ook je persoonlijke voetafdruk en of je huishoudelijke emissies kan je berekenen met het Treecological-algoritme. Wanneer jouw CO2-uitstoot en verbruik is berekend kan je dit gaan compenseren. Hoe? Maak een keuze uit één van de  projecten van BOS+, doneer een gift en BOS+ zorgt voor de aanplanting van bomen.

Gezocht, creatief webdesign bureau

In opdracht van grafisch bureau WeMake is eFlavours verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling. We interpreteren de aangeleverde designtemplates en koppelen die aan het content management systeem WordPress. De website is actiegericht en leidt de bezoeker meteen naar de berekeningstool waar bedrijven en particulieren via een specifiek algoritme de CO2-uitstoot van trein, auto, vliegtuig of huishouden kunnen compenseren. Via het digitaal betaalplatform kan deze uitstoot in één klik gecompenseerd worden met een gift die naar een project naar keuze vloeit. De gebruiker ontvangt per email een officieel certificaat. Bij de tips-and-tricks leer je hoe je elke dag je CO2 uitstoot kan verminderen.

De website blinkt uit in een eenvoud, scherpe lettertypes, complementair kleurgebruik en subtiele animaties. En die pluim zet eFlavours op de hoed van We Make.

Wil je graag jouw online doelstellingen vrijblijvend bespreken? Contacteer dan eFlavours Digital Agency.